EMPRESES

Sabem que cap empresa és igual per això t'oferim diferents tipus d'assegurances que s'ajustaran a les necessitats del teu negoci. Assegurances per a PIME's, de transport,...

 • PIME

  Cada empresa té la seva activitat i per tant les seves característiques  i necessitats. Maquinària, mercaderies, material que s’utilitza, tipus de manipulació... Analitzarem el teu cas per poder-te donar la cobertura més ajustada a la teva realitat.

 • TRANSPORT

  La teva empresa té moviments de mercaderies i voldries assegurar-les? Podem assessorar-te en com cobrir-les des que surten de la teva empresa fins al seu destí o fins que tornin, cobrint fins i tot l’estada temporal on hagin de ser.

 • RESPONSABILITAT CIVIL

  Quina activitat tens? T’oferirem la cobertura de Responsabilitat més adequada a la teva activitat. RC d’Explotació del negoci, RC Patronal, RC de subcontractats, post treballs…

   

  Responsabilitat Civil de Directius i Administradors per cobrir les possibles reclamacions de perjudicis causats a conseqüència de decisions preses en la gestió d’empreses

 • RESPONSABILITAT MEDIAMBIENTAL

  L’activitat de la teva empresa és susceptible de causar un dany mediambiental? Saps que estaries obligat a reparar-lo? Seria millor assegurar aquest risc perquè puguis estar tranquil.

 • CRÈDIT I CAUCIÓ

  Et fan por els impagaments? Voldries assegurar els cobraments? Et podem ajudar a garantir-los.

 • ACCIDENT I VIDA

  Vols cobrir els directius de l’empresa? O has de contractar els col·lectius d’accidents i/o vida d’acord amb el teu conveni laboral?

 • TOT RISC CONSTRUCCIÓ I GARANTIA DESENAL

  En una obra s’hi inverteixen molts diners i està sotmesa també a múltiples riscos que poden afectar a la pròpia obra, als materials, eines, maquinària, com causar danys a tercers … per això és important tenir-la protegida. Et facilitarem la millor cobertura.


  A més t'assessorarem en la tramitació i contractació de la garantia desenal.

   

 • ALTRES

  Vehicles d’empresa, flotes, oficines, despatxos, magatzems, avaria maquinària …

Segumar&Brokers. Correduría de Seguros, SL I c. Marqués de Comillas, 41-45 Bajos (Lateral Gran Via). 08202-Sabadell (Barcelona)

Disseny web by Badabadoc Comunicació